U kunt mij inhuren

En dat is heel makkelijk. Stuur hieronder een berichtje met uw telefoonnummer en een korte omschrijving van uw project. Ik bel zo snel mogelijk terug om de briefing door te nemen en voor een schatting van de tijd en kosten. Dit gesprek is helemaal gratis en vrijblijvend.

 
Elk ontwerp is uniek maatwerk. Ik werk niet met een standaard prijzenlijst, maar liever met een scherp uurtarief van €65. De tijd en kosten hou ik overzichtelijk bij. Zo heeft u alle vrijheid om de eisen en wensen zo eenvoudig of uitgebreid te maken als nodig, en ik kan daardoor altijd een perfecte kwaliteit leveren. Ik stel het liefst meer vragen vooraf, zodat er achteraf minder aangepast hoeft te worden.


U kunt mij natuurlijk ook inhuren voor langer lopende projecten, of als flexibele uitbreiding van uw eigen creatieve afdeling in drukke periodes, of als u simpelweg nog niet de capaciteit heeft voor een vaste medewerker. Voordeel is dat ik jullie bedrijf en huisstijl dan al ken, en daardoor zeer snel kan reageren. Ik help graag mee om jullie succes te vergroten! 


Heeft u een creatieve uitdaging? Of heeft u andere vragen? Ik help u graag! 

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

 "Every child is an artist,
the problem is staying an artist when you grow up" 

- Pablo Picasso