Beursstand ontwerp

Bij standbouwbedrijf Laarhoven Design uit Oostzaan heb ik veel ervaring opgedaan in de dynamische wereld van de standbouw en evenementen. Bij PilloPak heb ik die ervaring kunnen uitbreiden met het ontwikkelen van 100% papieren beursstands gemaakt van Allison Board.
Het is natuurlijk van belang dat de beursstand een driedimensionaal verlengstuk is van uw huisstijl. Interessanter is het om u daarnaast ook nog te onderscheiden met een pakkend thema en een opvallende publiekstrekker. Om dat te bereiken kunt u voor een beursstand dezelfde twee hoofdvragen stellen als voor elk ander ontwerp: Wie wil ik bereiken (doelgroep)? En wat wil ik bij hen bereiken (doel)? Als uw doelen al helemaal helder zijn vòòr de beurs, dan kunt u efficiënter werken op de beurs, en achteraf beter evalueren of dit gelukt is.

Ter zake, hoe werkt dat?

De kosten voor een standontwerp zijn afhankelijk van veel factoren, zoals het formaat van de stand en de complexiteit van de wensen. Ik werk daarom niet met standaard prijzen, maar met een scherp uurtarief. De tijd en kosten hou ik netjes bij en zal ik ook tussentijds aan u doorgeven. Zo heeft u alle vrijheid om de eisen en wensen zo eenvoudig of uitgebreid te maken als u nodig, en ik kan daardoor altijd de perfecte kwaliteit leveren. Daarbij werk ik graag samen met lokale standbouwers om onnodige transportkosten te voorkomen.

Heeft u interesse? Druk snel op de contact knop! Ik kom graag een keer langs. Ik stel het liefst iets meer vragen vooraf, zodat er achteraf minder aangepast hoeft te worden. Een ontwerptraject begint voor mij altijd met een korte kennismaking, een brainstormsessie en het doornemen van jullie eisen en wensen.

De toegangspoort voor de Fespa 2015 was een van de tofste projecten die ik heb mogen doen. De kolossale "Space Arc" was niet alleen een bouwkundige uitdaging, ook grafisch was het een behoorlijke puzzel. Samen met een collega hebben we de boog ook nog zelf opgebouwd op locatie.

Bij Laarhoven Design werkten we veel met herbruikbare frames met de gekleurde en bedrukte panelen daarop gemonteerd. Door de ronde open vorm van deze stand met melkglas panelen en lichtgevende balie krijgt de stand een heel toegankelijke frisse uitstraling. Precies volgens wens van deze tandenborstelproducent!

Allison Board was ontwikkeld door PilloPak als constructief plaatmateriaal om meubelpanelen, beursstands en displays mee te maken. Helaas worden de meeste beursstands nog steeds eenmalig gebruikt, maar in dit geval kan alles gewoon gerecycled worden bij het oud papier!

Mobiel presentatiemateriaal is eenvoudig in te pakken en mee te nemen, om uw eigen beursstand op elke gewenste locatie op te kunnen bouwen. En waarom zou dat er niet mooi uit mogen zien? Denk hierbij aan roll-up banners, balies, brochurehouders, vlaggen en meubilair. Handig als tijdelijke decoratie of presentatie op locatie, maar bijvoorbeeld ook als mobiele televisiestudio!

"All good ideas start out as bad ideas,
that's why it takes so long"

- Steven Spielberg

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at jimdo.com