Beursstand ontwerp

Een beursstand is eigenlijk een driedimensionaal verlengstuk van uw huisstijl. Interessanter is het om u daarnaast ook nog te onderscheiden met een pakkend thema en een opvallende publiekstrekker. Om dat te bereiken kunt u voor een beursstand dezelfde twee hoofdvragen stellen als voor elk ander ontwerp: Wie wil ik bereiken (doelgroep)? En wat wil ik bij hen bereiken (doel)? Als uw doelen al helder zijn vòòr de beurs, dan werkt u efficiënter op de beurs, en kunt u achteraf beter evalueren of dit inderdaad gelukt is.

Ter zake, hoe werkt dat?

De kosten voor een beursstandontwerp zijn afhankelijk van veel factoren, zoals het formaat van de stand en de complexiteit van de wensen. Ik werk daarom niet met standaard prijzen, maar met een scherp uurtarief van €65. De tijd en kosten hou ik netjes bij en zal ik ook tussentijds aan u doorgeven. Zo heeft u alle vrijheid om de eisen en wensen zo eenvoudig of uitgebreid te maken als u nodig, en ik kan daardoor altijd de perfecte kwaliteit leveren. Daarbij werk ik graag samen met lokale standbouwers om onnodige transportkosten te voorkomen.

Heeft u een creatieve uitdaging? Druk op de contactknop hieronder, en ik help u graag! Ik kom graag een keer langs. Ik stel het liefst iets meer vragen vooraf, zodat er achteraf minder aangepast hoeft te worden.
Een ontwerptraject begint voor mij altijd met een korte kennismaking, een brainstormsessie en het doornemen van jullie eisen, wensen en mogelijkheden.

De toegangspoort voor de Fespa 2015 was een van de tofste projecten die ik heb mogen doen. De kolossale "Space Arc" was niet alleen een bouwkundige uitdaging, ook grafisch was het een behoorlijke puzzel. Samen met een collega hebben we de boog ook nog zelf opgebouwd op locatie.

Bij Laarhoven Design werkten we veel met herbruikbare frames met de gekleurde en bedrukte panelen daarop gemonteerd. Door de ronde open vorm van deze stand met melkglas panelen en lichtgevende balie krijgt de stand een heel toegankelijke frisse uitstraling. Precies volgens wens van deze tandenborstelproducent!

Allison Board was ontwikkeld door PilloPak als constructief plaatmateriaal om meubelpanelen, beursstands en displays mee te maken. Helaas worden de meeste beursstands nog steeds eenmalig gebruikt, maar in dit geval kan alles gewoon gerecycled worden bij het oud papier!

Mobiel presentatiemateriaal is eenvoudig in te pakken en mee te nemen, om uw eigen beursstand op elke gewenste locatie op te kunnen bouwen. En waarom zou dat er niet mooi uit mogen zien? Denk hierbij aan roll-up banners, balies, brochurehouders, vlaggen en meubilair. Handig als tijdelijke decoratie of presentatie op locatie, maar bijvoorbeeld ook als mobiele televisiestudio!

"All good ideas start out as bad ideas,
that's why it takes so long"

- Steven Spielberg