Huisstijl ontwerp

Bent u op zoek naar een nieuwe frisse huisstijl die nog beter aansluit bij uw bedrijf? Of een ander grafisch ontwerp binnen uw bestaande huisstijl? Ik help u graag verder!

Grafisch ontwerp is extreem divers en overal aanwezig. Alles met een bedrukking is grafisch ontworpen, maar ook alles op uw beeldscherm. Mijn ervaring met grafisch ontwerpen is minstens zo divers: van een complete huisstijl in traditionele print media met logo's, briefpapier, visitekaartjes, flyers, brochures, boeken, spandoeken en posters tot digitale ontwerpen voor websites, e-mail nieuwsbrieven, bedrijfsplan, Linkedin campagne, e-mail banners en zelfs een bioscoopreclame.

Als ontwerper bij PilloPak ben ik ook verantwoordelijk voor de huisstijl en marketing. Denk hierbij aan de traditionele gedrukte media zoals een nieuw logo, visitekaartjes, flyers en brochures in verschillende stijlen. Maar bijvoorbeeld ook de verpakkingsfotografie, een LinkedIn campagne en onze interne digitale nieuwskrant.

Tijdens mijn studie was ik voorzitter bij de organisatie van de 10e editie van de Industrieel Ontwerpen Bedrijvendag op de TU Delft. De IOB is een kennismakingsdag om studenten en bedrijven bij elkaar te brengen. Hierbij was ik onder andere verantwoordelijk voor de kleurrijke huisstijl en diverse grafische ontwerpen.

Vanaf 2009 heb ik als vriendendienst de verkiezingscampagnes helpen ontwikkelen voor de lokale politieke partij Inwonersbelangen uit Woerden. Daarbij heb ik ontwerpen gemaakt voor logo, huisstijl, flyers, posters, spandoeken, boekjes, krantenadvertenties en zelfs een heuze Hyves banner - toen nog heel hip.

Sterk Woerden is ontstaan uit Inwonersbelangen, en vanaf 2014 heb ik de huisstijl en alle verkiezingscampagnes mogen ontwerpen. In totaal waren dit 36 ontwerpen met als hoogtepunten een echte bioscoopreclame en een aantal megaposters van 12m² op toplocaties door Woerden.

Ter zake, hoe werkt dat?

Elk ontwerp is uniek maatwerk. Wie is de doelgroep? Welke boodschap wilt u vertellen? Ik werk daarom niet met een standaard prijzenlijst, maar met een scherp uurtarief van €65. De tijd en kosten hou ik netjes bij en zal ik bij grotere projecten ook tussentijds aan u doorgeven. Zo heeft u alle vrijheid om de eisen en wensen zo eenvoudig of uitgebreid te maken als u nodig, en daardoor kan ik altijd een perfecte kwaliteit leveren. Ter indicatie: met een goede briefing is een dubbelzijdige flyer ongeveer anderhalf uur werk.

 

Heeft u een creatieve uitdaging? Druk op de contactknop hieronder, en ik help u graag! Ik kom graag een keer langs. Ik stel het liefst iets meer vragen vooraf, zodat er achteraf minder aangepast hoeft te worden.


"Ik heb het nog nooit gedaan,
dus ik denk dat ik het wel kan"

- Pippi Langkous