Ontwerpabonnement

Het ontwerpabonnemens is dé flexibele uitbreiding van uw creatieve afdeling. Extra ontwerpcapaciteit voor korte of langere periode. Elke week op locatie, en fulltime ondersteuning van een ervaren verpakkingsontwerper.

Ontwerpabonnement 1-dag

  • Maak gebruik van de kennis en expertise van een ervaren verpakkingsontwerper
  • 1 Vaste dag per week op locatie inclusief reiskosten
  • Fulltime bereikbaarheid voor vragen en advies
  • Voor een vast bedrag per week 

Werkwijze

Mijn werkwijze is simpel. Er kan tegenwoordig veel digitaal, maar verpakkingen blijven fysiek. Het liefst kom ik daarom minimaal 1x per week bij u langs om fysiek te kunnen overleggen, brainstormen, ontwikkelen en testen. Tegelijkertijd helpt dat om de samenwerking laagdrempelig te houden en écht onderdeel te worden van uw team.


Besparen

In mijn ervaring is er door die korte lijntjes vaak nog heel veel extra te winnen en besparen buiten uw normale projecten en briefings om. Zelfs bij de best functionerende verpakking kan er vaak nog veel geld, tijd en materiaal bespaard worden door de verpakking en de productie te optimaliseren. Vooral in grote producties is er vaak veel winst te behalen door alles één keer perfect te optimaliseren. Ik help graag proactief om bestaande verbeteringen te signaleren en te verbeteren. 


Zekerheid

Met een ontwerpabonnement van Marijndesign heeft u de zekerheid van een ervaren verpakkings-ontwerper op locatie voor 1 vaste dag per week. De rest van de week ben ik fulltime bereikbaar voor al uw verpakkingsvragen en ontwerpadvies. Mijn wekelijkse aanwezigheid bevordert laagdrempelig overleg en efficiënt samenwerken. Ik wil écht een vast onderdeel zijn van het team, en óók meedenken met andere creatieve zaken zoals marketing, grafisch, procesoptimalisatie en toekomstvisie. 

Wilt u meer weten?

Vul uw contactinformatie in, eventueel aangevuld met een korte omschrijving, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.
Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Ik help u graag verder!

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

"Ik heb het nog nooit gedaan,
dus ik denk dat ik het wel kan"

- Pippi Langkous