Over mij

Ik ben Marijn Geurts, geboren en getogen in Woerden in het jaar waarin De Vuurtoren in gebruik genomen werd... (dat schitterende 250 gulden biljet, google dat maar even) 

Na een backpack-avontuur in Australië en Nieuw Zeeland ben ik Industrieel Ontwerpen gaan studeren aan de TU Delft. Dat is een zeer brede opleiding met de perfecte mix van exacte vakken en creativiteit. Ook mijn masteropleiding Design For Interaction heb ik hier nominaal afgerond met een 8.5, en daar ben ik best trots op!

In 2010 ben ik mijn ontwerpcarrière begonnen bij Laarhoven Design als ontwerper van beursstands, bedrijfsinrichting en evenementen. Heel gaaf om als beginnend ontwerper samen te mogen werken met zo veel bekende merken en multinationals.
In 2013 ben ik verpakkingsontwerper geworden bij golfkartonproducent PilloPak. Daar heb ik mezelf ontwikkeld tot specialist op het gebied van duurzame en voedselveilige verpakkingen van golfkarton.
In 2019 heb ik ervoor gekozen om als onafhankelijk ontwerper zelfstandig verder te gaan, zodat ik langer betrokken kan blijven bij klanten, en méér oplossingen kan bieden dan alleen golfkarton.


Al deze ervaringen en vaardigheden hebben mij gevormd tot de complete ontwerper die ik nu ben. Door de jaren heen heb ik een reputatie opgebouwd voor kleurrijk en innovatief werk. Ik ontwerp graag verrassende designs die mensen raken. Mijn logo is niet voor niets een lachend gezicht! En zeg nou zelf, een betere baan dan dit bestaat toch niet?

Marijndesign: freelance ontwerper Marijn Geurts combineert graag zijn hobby's familie, fietsen en fotografie.

Mijn hele leven heb ik veel gesport. Voetbal en honkbal - en die twee hebben meer gemeen dan je denkt. Toen het moeilijker werd om alles te combineren met een druk gezinsleven ben ik gaan wielrennen: het summum van vrijheid en flexibiliteit, en perfect te combineren met mijn andere hobby fotografie. 

Dat ben ik, daar links op de foto. Vader van 3 geweldige dochters (mocht je het je afvragen: dochter nummer 3 zit hier nog in mama's buik).

"Nothing compares to the simple pleasure of riding a bike"

- John F. Kennedy