Elk ontwerp is een kans op een glimlach. Mijn visie is om de wereld met elk ontwerp een klein beetje vrolijker en beter te maken. Ik geloof dat dit kan met milieuvriendelijke materialen, slimme functies en kleurrijk grafisch ontwerp.

Over mij

Ik ben Marijn Geurts, geboren en getogen in Woerden in het jaar waarin De Vuurtoren in gebruik genomen werd... (dat schitterende 250 gulden biljet, google maar even) 

Mijn hele leven heb ik veel gesport. Eerst als keeper bij de plaatselijke FC en daarna als honkballer - en die twee hebben meer gemeen dan je denkt. Toen het wat moeilijker werd om alles te combineren met een druk gezinsleven ben ik gaan wielrennen: het summum van vrijheid en flexibiliteit, en perfect te combineren met mijn andere hobby fotografie.

Na de middelbare school heb ik een half jaar bij de Albert Heijn gewerkt om de maanden daarna te kunnen backpacken door Australië en Nieuw Zeeland. Een schitterende ervaring voor een 18-jarige, met een heel mooie cultuur, vriendelijke mensen en vooral heel veel zelfstandigheid!

Aan de TU Delft heb ik Industrieel Ontwerpen gestudeerd: een hele brede opleiding met de perfecte mix van exacte vakken en creativiteit. Ook mijn masteropleiding Design For Interaction heb ik hier nominaal afgerond met een 8.5, en daar ben ik best trots op!

Na een bijbaan bij het gezelligste café van Delft, de Kobus Kuch, ben ik in 2010 gaan werken bij Laarhoven Design als ontwerper van beursstands, bedrijfsinrichting en evenementen. Heel gaaf om als beginnend ontwerper samen te mogen werken met zo veel verschillende tot de verbeelding sprekende merken.

In 2013 ben ik verhuisd naar Arnhem, en daar heb ik mezelf bij PilloPak kunnen ontwikkelen tot expert op het gebied van duurzame en voedselveilige golfkarton verpakkingen.

Al deze ervaringen en vaardigheden hebben mij gevormd tot de complete ontwerper die ik nu ben. Door de jaren heen heb ik een reputatie opgebouwd voor kleurrijk en innovatief werk. Ik bouw graag goede en duurzame relaties op met mijn klanten. Maar het allerbelangrijkste is dat ik er echt plezier in heb om verrassende designs te ontwerpen die mensen raken. Mijn logo is niet voor niets een lachende smiley! En zeg nou zelf, een betere baan dan dit bestaat toch niet?

Marijndesign: freelance ontwerper Marijn Geurts combineert graag zijn hobby's familie, fietsen en fotografie.

Dat ben ik, daar links op de foto. Vader van 3 geweldige dochters (mocht je het je afvragen: dochter nummer 3 zit hier nog in mama's buik).
Naast mijn familie hou ik van Italië, van wielrennen en van fotograferen...
En het liefst allemaal tegelijk!

"Nothing compares to the simple pleasure of riding a bike"

- John F. Kennedy

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/