Portfolio

Elk ontwerp is een kans op een glimlach. Ik geloof dat we de wereld met elk nieuw ontwerp een klein beetje vrolijker en beter kunnen maken, door gebruik van milieuvriendelijke materialen, slimme functies en kleurrijke details. 


Een nieuwe verpakking levert vaak meer op dan u denkt. Door slimme constructies en optimalisaties te bedenken. Door functies te integreren, materiaalreductie en efficiënter produceren. Zo verdient uw innovatie zichzelf binnen de kortste keren terug!

Kent u dat probleem? Dat uw handen te groot zijn om de onderste Pringles uit de koker te kunnen krijgen zonder er een knoeiboel van te maken...? Dat was in ieder geval mijn ervaring en inspiratie voor dit ontwerp. Een eenvoudig maar effectief golfkartonnen insert biedt extra bescherming, gebruiksgemak en een natuurlijke uitstraling.

Een geweldig project van Jacobs Douwe Egberts, Schut Systems en PilloPak. Jarenlange ontwikkeling  heeft geleid tot deze ronde golfkarton insert als binnenverpakking voor de vernieuwde Senseo koffiepads. Een stevige insert zonder lijm, waardoor bespaard wordt op transportkosten en er minder plastic verbruikt wordt in de folie er omheen.

Voor Clean Ocean Packaging heb ik een 100% papieren oplossing ontwikkeld als alternatief voor de vele wegwerp plastic maaltijd boxen. De verpakking is onderdeel van een breed assortiment met verschillende uitvoeringen. Het gepatenteerde sluitingsmechanisme werkt zowel met kartonnen als met kunststof deksels.

Golfkarton heeft een pure natuurlijke uitstraling. Je kunt handige eigenschappen meegeven aan de verschillende lagen papier. Licht van gewicht maar toch stijf genoeg om slimme constructies te kunnen maken. Al die eigenschappen komen samen in dit conceptontwerp met eco-bedrukking voor een snack- of frietbakje met sausvak.

Een samenwerking tussen Kanzi, Schut Systems en PilloPak. In eerste instantie was het een concept voor 4 appels, maar later zijn er vele varianten ontstaan voor o.a. kiwi's, peren, koffie- en melkcupjes en zelfs halogeenlampen. Door innovatieve constructie is de verpakking zeer geschikt om ronde producten vast te klemmen.

Rollor is ontstaan rondom het inventieve idee om pakken en jurken op te rollen in plaats van te vouwen, waardoor je ze kreukvrij kunt vervoeren. Ik heb ze helpen brainstormen om uiteindelijk deze golfkartonnen variant van hun "Suitroller" te ontwikkelen.

Wilt u meer weten?

Vul uw contactinformatie in, eventueel aangevuld met een korte omschrijving, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.
Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Ik help u graag verder!

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

"Simplicity is the ultimate sophistication"

- Leonardo da Vinci